Barn · Bebis

Mysig morgon…

God morgon! Tindra har gjort sin första 15-timmars vecka och är hemma med mig och lillebror idag. Det blev en mysig morgon i sängen framför Bolibompa och nu är det full rulle. Tindra leker jage med Vin och jag försöker få i mig en kopp te samtidigt som jag försöker hålla lillebror sysselsatt…

Idag hade jag tänkt pyssla med lite allt möjligt men vi får se hur det går med det. En ny byrå till lillebror är inhandlad och ska målas så jag tror att vi börjar där…

Vi ses nog lite senare kära vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s