Barn · Bebis · Blått · Köket · Påsk · Pyssel · Rosa

Frukostägg…

God förmiddag! Idag fick vi sovmorgon till 08 vilket var väldigt skönt med tanke på att jag satt uppe till väldigt sen och gjorde tårtdekorationer. Lillebror mår mycket bättre och har äntligen börjat sova hela nätterna igen och dessutom börjat knorra och prata som han gjorde innan han blev sjuk, underbart!!!

Pappa och Theo fick ligga kvar medan jag och Tindra gick upp och färgade frukostägg och gjorde tårtbottnar. Snart väntar vi besök av farmor och farbror och då ska vi minsann bjuda på hemlagad blåbärspaj, mums…

 

Nu fortsätter vi påsken med en massa mys!!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s