Uncategorized

Riktig guldgosse…

När man har 3 hundar, ett barn och ett i magen är det lätt hänt att man inte alltid kan ge alla vad de behöver. Speciellt inte nu mot slutet då jag själv inte alltid mår så bra eller är speciellt rörlig. Men jag gör mitt bästa och för att uppmärksamma de olika individerna försöker jag ge dem egentid emellanåt på dagarna. Idag var det Vins tur och han är en riktig guldgosse han. När man promenerar ensam med honom går han exemplariskt och gångerna man behöver tillrättavisa honom är få. Han älskar att få uppmärksamhet och för honom är den stora belöningen kärlek och ömhet…

Det gör mig inte så mycket att han inte förstår på samma sätt som tjejerna, han kanske aldrig kommer bli någon stjärna i tävlingssammanhang men han kommer nog ha minst lika roligt på träningar istället. Eller kanske enbart som sällskapshund, det vet jag inte än och vi får helt enkelt se vart framtiden leder oss. Men hur det än blir kommer han alltid att vara den lille herren i huset med det största av hjärtan…

En av de finaste

Ha en fin kväll och ta hand om era älskade…

4 kommentarer på “Riktig guldgosse…

 1. Fina killen!!

  Det där med att inte förstå på samma sätt känner jag igen från Charlies jobb med Marsh. Hon tänkte att det skulle gå fort att lära honom de där mest grundläggande sakerna men hundar som aldrig lärt sig något alls måste ju först lära sig konsten att lära sig saker. Plättlätt för valpar mitt i präglingsperioden men svårt för en ettåring som aldrig samarbetat med människor direkt. Men med tid och tålamod tror jag de kan bli precis lika bra som ”svenskfödda” valpar som levt inomhus från start.

  Ser fram emot att se dig och Vin både på appellplan och i vänstervarv framöver!! 🙂

 2. Finaste killen<3
  Med ett sånt stort hjärta som han har så kan man ha lite överseende med att det går lite långsammare ibland!
  Kram

 3. Så härligt med en sån underbar liten kille ❤
  Jag tror att ni kommer att komma ut på både planen och i vänstervarvet framöver men låt det ta den tiden det gör….å egentligen spelar det ingen roll för jag VET att han har det så oerhört bra hos er å kan säkert inte önska sig så mycket mer!!! KRAMAR!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s