Barn · Hemma hos oss

Jämföras med en snigel…

Igår morse gick vi ner och lämnade bilen för service vilket resulterade i att vi fick ta vagnen till dagis i morse då den inte är helt klar. Jag började få sammandragningar när vi gått några 100 meter men som tur var lugnade det ner sig ganska fort. Det blev en lång promenad då hastigheten kan jämföras med en snigels! Men vi kom fram till sist och Tindra var överlycklig både över att ha fått åka vagnen till dagis igen och att ha fått hållit Vin hela vägen i kopplet. Morgonens lilla promenad resulterade i en förmiddag i soffan, jag är helt slut och gör mitt bästa för att samla ork till promenaden tillbaka för att hämta lilla hjärtat lite senare…

Igår hade Tindra pojkbesök av både Sam & Elias och hon satt länge och tittade på när pojkarna röjde runt i hennes rum. Helt klart en annan sorts lek än vad hon själv är van vid men efter ett tag släppte det och hon försökte hänga med i svängarna så gått hon kunde…

Nybakta scones är inte alltid helt lätt att äta…

Tack för en trevlig dag tjejer!! ( och småpojkar med för den delen )

Energin ligger långt ner i skosulorna så nu ska jag krypa ner i soffan igen tillsammans med min lille pojk…

Hej så länge

 

2 kommentarer på “Jämföras med en snigel…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s