Blått · Hemma hos oss · Inredning · Loppis · Sovrum

Övergivna…

Förra veckan kom Mattias hem med 3 stora trälådor som han hittat övergivna på jobbet. Har ingen aning riktigt om vart jag ska placera ut alla ännu men vad gör det!? Dom är alldeles ljuvliga och alla 3 skiljer sig från varandra. Måste ju bara fota Tindra med en av lådorna så fort tillfälle ges, liksom sin mor älskar hon också lådor av alla dess slag…

Idag känner jag mig lite piggare och huset börjar sakta titta fram under alla saker som legat slängda lite här och där. BB-väskan ( himla tjöt om den just nu ) fylls på lite ”pö on pö” och jag tror nog att jag ska lyckas få den färdig i tid.

Lilla magen och jag går in i vecka 38 idag och än så länge känns allt precis som vanligt. Inte minsta lilla tecken på att den skulle vilja titta ut tidigare och inte heller några förvärkar. Visst trycker det en hel del och sammandragningar finns det gott om när jag tar i lite för mycket men inte mer än så. Tänkte sammanställa en liten lista lite senare över era gissningar, super kul!! Och kul att jag kunde ge en och annan ett gott skratt med min fina förlossningsbild ;0)

Ha det så fint så länge!

 

En kommentar på “Övergivna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s