Blått · Inredning

Bättre dag…

Idag har jag en mycket bättre dag. Jag har verkligen svårt med att känna mig begränsad och blir matt bara av att veta att jag inte klarar av saker. Trots att det var svårt att koppla av igår så blev det mest häng i soffan under förmiddagen.

Eftermiddagen spenderades på Allum där vi äntligen fick hittat ett nytt minneskort till kameran vilket inte var det lättaste så nu kan jag slänga det gamla som krånglat en hel del på senaste. Dessutom hade dom super-rea så jag fyndade en fjärrutlösare för strax över 100-lappen! Jag har försökt mig på den lite idag men inser att det krävs lite övning innan ni får se något resultat.

I morse åkte jag in till stan efter att jag lämnat Liten och ni ska veta att det tog tid! Jag besökte bl.a 2 av mina favorit affärer Granit & Grandmas där jag fick inhandlat lite zink och textilier till köket. Tog mig runt kvarteret vid domkyrkan på 2 1/2 timme och stannade på Espressohouse för att ladda batterierna innan jag åkte hem…

Ljusblåa toner smyger sig fram och blandas med de vita, rosa och gråa…

Nu tror jag bestämt att det blir till att sitta ner under kvällen för står jag upp mycket mer så trillar nog bebis ut ( alldeles säkert inte men det känns så i alla fall )

Nä, dags att hämta Liten på dagis. Ha en fin fortsättning på tisdagen!!

En kommentar på “Bättre dag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s