Barn · Djur · Hemma hos oss · Hund

Morgonhumöret är på topp…

God morgon måndag!! Trots att jag knappt kunde stå upp igår kväll känns det rätt ok idag, vilket gör att morgonhumöret är på topp denna måndag. När jag kom hem igår var alla 3 hundarna badade så jag kunde inte låta bli att ta en grovklippning av alla 3. Inte särskilt vackert men betydligt bättre än innan…

Det var tydligen inte bara jag som vaknade med ett strålande humör idag, Tindra somnade på 10min igår kväll och vaknade strax efter 08 och satt och pratade nonstop vid frukostbordet, lite som om hon tog igen de timmarna jag var borta igår…

När Tindra ätit klart görs en noggrann inspektion av händerna…

Flera små projekt har byggts klart under helgen av världens bästa sambo så efter lite målande av mig ska ni få se på grejer! Och denna helgen har jag blivit så bortskämd av människor omkring mig så jag blir alldeles tårögd, ska visa er lite senare…

Ha en fin måndagsmorgon så ses vi sen!

♦ Sorry Sandra, ingen bebis inatt ;0)

2 kommentarer på “Morgonhumöret är på topp…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s