Djur · Hund

En deal jag och Nea…

Vi har en deal jag och Nea, på måndagar är det hon och jag som har lite egentid här hemma medan tonåringarna är i hundgården. En deal som hon tar på största allvar. När vi ska åka iväg till dagis för att lämna Tindra på morgonen går jag ner med Tira & Vin som rusar ner för trappan och Nea, ja hon går in och lägger sig under skrivbordet i datarummet och kommer fram igen när jag stängt dörren till nedervåningen…

Jag fick energi nog att ta tag i det mesta och har redan hunnit måla, städa sovrummet, rensat ut gamla kläder ur garderoben, påbörjat BB-väskan!, bäddat åt bebis och dammsugit sovrummet. Och Nea hon har på sin höjd förflyttat sig mellan soffan och sovrummet oftast med en suck över att jag inte sitter still…

Dags att hämta lillan och därefter kommer mormor på besök!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s