Bebis · Gravid · Självporträtt

Vecka 37…

Sådär ja då var veckans Mvc-kontroll över och till min stora förvåning fick jag idag den där känslan av att det är en flicka!!!! Japp samma känsla som med Tindra fast en himlans massa veckor senare i graviditeten. Så nu återstår ju att vänta och se om magkänslan stämmer…

För övrigt ser allt jätte bra ut, Bm utbrast att den ligger lååångt ner och förstod absolut att det är svårt att röra sig. Hon sa till och med att jag nog får leva med idén att det är slutstädat för mig på ett tag (hahaha, ja om hon ändå visste vem hon tala med) Precis som med Tindra ligger bebis med rumpan mot min vänstra sida och är helt fixerad med huvudet neråt. Magen är fortfarande lite mindre denna gången och någon vikt blev det inte denna gången men något säger mig att det kommer sluta som sist sådär +30 nånting…

5 kommentarer på “Vecka 37…

 1. Magen ser ju mer pojkig ut den här gången men visst är det en flicka. 🙂 Nu har jag gissat så mycket på den här bebisen att jag väl säkert kommer ha jättefel på alla punkter. 😉

 2. DET ÄR EN POJKE!!!!!!!!!!! (kan ju åxå ha fel 😉 )
  Du är jätte fin hur som helst!!!!
  KRAM!!!!!

 3. Klart det är en tjej, hur skulle du kunna få något annat? Du känns som en riktig tjejmamma. =) =) Själv kan jag inte föreställa mig hur det skulle kunna vara något annat än en pojke för min del, hur gör man med en tjej liksom? Hur som helst så är du jättefin, och snart, snart får du ju veta vem som gömmer sig därinne… Kram!!

 4. Tycker att magen ser mer ”fyllig” ut fast ändå lika. Jag tror en ”pöjk” 🙂 Mattias och Vin kan ju inte vara ensamma mot er 4 (5).
  Fast mina två magar var helt olika men samma underbara tjejer….. Det blir en frisk och kry liten krabat så kvittar det vad det blir. Önskar er all lycka till !!!
  Ps. Glöm städningen för ett tag, den finns kvar tills allt är klart ;))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s