Barn · Barnrum · Gravid · Pyssel · Rosa

God morgon…

God morgon fredag!! Idag blir det tvätt så långt ögat kan nå och förhoppningsvis lite annat roligt också. Spenderade morgonen med att göra klart dessa små sötnosar som ska användas på Tindras kalas i april. Och ja, jag har redan börjat planera. Känns ju som att mitt huvud är lite mer klarare nu innan bebis kommer än sedan när det finns en till liten person att hålla reda på…

En stund framför symaskinen för att göra klart bebis sängkläder blir det innan tvätten, men sen, sen finns det ingen återvändo! Och just ja idag är det besök hos min söta bm på Mvc för rutinkontroll och en magbild vore ju också på sin plats så jag får ta och återkomma lite senare helt enkelt….

Hej så länge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s