Bakverk · Pyssel

Över disken…

Tanken var egentligen att njuta av en semla igår i all sin enkelhet men så blev det inte och istället för att deppa något vidare för det bestämde jag mig för att ha min alldeles egna semledag idag istället. Och trots att det blev en konditorisemla var den riktigt god, själva bullen blir ju aldrig den samme som när man bakar själv men vad gör det när man kan köpa den över disken helt färdig?

I morse åkte jag bort till Mattias firma för att måttbeställa lite material till ännu en av bebis saker som ska byggas färdigt innan den lill* vill titta ut. Tror det kommer bli riktigt bra! Dessutom får jag alla hyllorna till Tindras rum färdiga så de bara är att måla, förhoppningsvis blir de klara till helgen. En ny boklåda till golvet står på tork och inväntar hjul då den gamla är på tok för liten för en boktokig tjej, den får ni se imorgon…

♥ Ta hand om er där ute i regnrusket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s