Djur · Gravid · Hund · Utomhus · Våren

Mycket bättre…

Igår fick jag världens bakslag och mådde sämre än sämst. Jag kunde knappt stå upp för smärtan i bäckenet och ligga bekvämt utan att det tog emot någonstans gick inte heller. En bultande huvudvärk som knappt gjorde det värt att vrida på huvudet på toppen av det hela gjorde väl knappast saken bättre.

Men idag känns det betydligt mycket bättre och endast en liten huvudvärk hänger kvar över huvudet. Klarar av att gå och stå kortare stunder idag så lite småplock i slowmotion har jag allt lyckats få till…

Hundarna har tyvärr fått nöja sig med hundgården vilket i och för sig inte är så dum det heller med solsken emellanåt. Lite lättare konster får det bli idag och förhoppningsvis en helt ok lekpromenad upp till fotbollsplan imorgon. Lite drygt en månad kvar tills bebis kommer och guuuud så jag längtar efter att promenera med mina tossiga Blå ♥

Och blickar man ut över gräsmattan börjar det sakta krypa fram gröna kanter lite här och var så visst är väl även våren på väg!!

Ljusa dagar, ljusa kvällar, grönt gräs, knoppar på träden, vattnet som rinner i bäcken och långa varma solstrålar tillsammans med ljumma vindar… snart så!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s