Bakverk · Barn · Djur · Gravid · Hemma hos oss · Hund · Vit

Väldigt lugn…

Nu är klockan snart nio och denna helgen lider mot sitt slut. Gårdagen blev väldigt lugn och förutom ett litet besök av farmor som kom för att busa med Tindra så gjorde vi inte mycket, vilket i och för sig behövdes i alla fall för min del…

Snön har sakta ringlat sig ner mot marken både igår och idag och det har varit sån där fin pudersnö som man ser på film ni vet, underbart!

Slängde ihop lite semlor till farmor & co och denna gången blev det vaniljsemlor med både vaniljkräm och vaniljgrädde. En stor tumme upp även från mig som verkligen är en sucker för mandelmassa…

Lilla busungen var trött efter förmiddagens pulkatur…

Kvällen var lika lugn den och spenderades framför Melodifestivalen med en skål marshmallows som för övrigt är en riktig favorit just nu!! Tyvärr tyckte jag att det var en av de sämre deltävlingarna jag sett men hoppas att det hela tar bättre fart nästa helg…

Idag fick jag sovmorgon och väcktes av en sprudlande glad Tindra som hjälpt pappa fixa helgfrukost med stekt falukorv, bacon, ägg mm. I vanliga fall brukar jag inte vara så förtjust i stekt till frukost men med en liten i magen som tydligen jämt är hungrig numera så var det helt fantastiskt att börja dagen med korv och ägg!

Efter att frukosten fått landa lite gav jag mig ner i garaget i jakt på lite babykläder och sängkläder till vaggan. Fem timmar senare kom jag upp till ljuset igen… Nä, jag gick inte vilse där nere men jag fastnade och om jag säger så mycket som att golvet knappt var synligt när jag kom ner och att golvet i princip svämmade över av fri yta när jag gick upp så kanske ni fattar varför det tog sån tid.

Flera säckar blev uppeldade och några kartonger lastades in i bilen och får följa med till tippen imorgon. Trots att kroppen inte är värst snäll mot mig nu ikväll är själen helt igenom nöjd och lusten att fortsätta ta tag i det man drar sig för blir bara större och större. Antar väl att mitt behov av att boa är ganska så stark just nu…

Nu blir det film och mys i soffan, ha en skön söndagskväll kära vänner!

En kommentar på “Väldigt lugn…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s