Gravid · Självporträtt

Vecka 32…

Idag gick jag och magen in i vecka 32!! Jisses vad hände? Vart tog tiden vägen? Den lill* i magen är ju i stort sett klar nu och koncentrerar sig mest på att växa till sig. Den vrider och vänder på sig en hel del och protesterar som oftast när Tindra hänger över magen eller om jag sitter framåtböjd. Precis som Tindra så är det en bestämd liten sak. Jag känner hur jag mer och mer längtar efter det lilla barnet och hur det mer och mer blir verkligt att vi snart är en till…

Inte min starka sida att fota mig själv men magen vill jag ju absolut minnas!!

Nä, ut med hundarna en sväng och sedan hinna fota klart i Tindras rum innan det är dags för dagishämtning…

Njut av solen kära vänner!!

8 kommentarer på “Vecka 32…

  1. Åh, vad fin du är!! Och vad nostalgisk jag blir – jag har en likadan tröja som jag fotade min mage i bara några dagar innan Levi föddes!! =) Kram på dig, och er! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s