Hemma hos oss · Inredning

Begränsad…

Tung i kroppen och tung i huvudet idag. Ännu en natt med dålig sömn och efter några timmar i soffan kändes det i alla fall bättre, misstänker att vår säng är alldeles för mjuk för min skadade rygg. Har känt mig mer eller mindre begränsad sedan jag målade Tindras nya byrå häromdagen. Vissa rörelser går bara inte och att bära Tindra är just nu en plåga…

Men eftersom jag är som jag är så passar jag ändå på att försöka få lite gjort under förmiddagen de timmar jag ändå mår som bäst. Idag kunde vi äntligen flytta in hennes nya byrå och en hel del annat har kommit på plats. Allt eftersom hon växer får hon nya behov och man få hitta på nya lösningar i det lilla rummet. En massa gamla hål i väggarna har spacklats och målats mm.

Sedan blir det lite småplock av resterande huset och lite omflyttning på hyllor och liknande, som denna underbara ljuslyktan från Granit som var tänkt att stå inne på toan men hittade ut då jag tycker den är på tok för fin för att stå undangömd…

Förhoppningsvis är Tindras rum klart imorgon så jag kan fota lite. En del smågrejer kommer dröja ytterligare några dagar men jag är så sugen på att fota så det kommer upp lite bilder innan dess…

Ta hand om er där ute!

4 kommentarer på “Begränsad…

  1. Älskade vännen!
    Tycker så himla synd om dig:( Hoppas det vänder och blir bättre snart!
    Ska bli spännande å få se lite bilder på det nystylade rummet!

    Kram ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s