Hemma hos oss · Hund · Inredning · Pyssel

Fina fredag…

God morgon fina fredag!! Idag vaknade vi till det bästa vädret och trots kylan så värmer solen. Jag och hundarna har tagit en runda i skogen där de kunnat röja och skälla precis hur mycket de velat, sånt älskar jag!! Efter någon timme begav vi oss tillbaka till bilen och hundarna var trötta och jag hade rosenröda kinder, underbart…

Snart åker jag iväg till Mvc för att kolla bebisen och sedan ska det allt bli lite ordning här hemma innan lilla hjärtat ska hämtas. Det absolut bästa med fredagar är att det är början på helgen så har man fått i ordning lite här hemma kan man krypa ner i soffan med gott samvete när kvällen kommer.

Det blåa börjar ta plats…

Stenen plockade jag för en massa år sedan när jag & Sandra var nere på Öland där vi var volontärer på lydnads-SM. Totalt förälskad blev jag och både Sandra och hennes mamma hjälpte mig tappert att släppa upp stenar till bilen, fina minnen från den resan. Nea var väl runt halvåret och skötte sig som vanligt utmärkt, mattes lilla pärla!

Jag ska nog hinna med lite redigering av bilderna från morgonens promenad när jag kommer hem igen. Längesedan kameran fick följa med på promenad nu.

Hej så länge…

 

2 kommentarer på “Fina fredag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s