Barn · Djur · Hund · Utomhus

En hel del…

God kväll, här hemma har vi hunnit med en hel del idag. Efter promenaden i morse åkte jag bort till Mvc för en vanlig kontroll. Magen visade 4 cm mindre än med Tindra och vikten på +1 kg så förhoppningsvis kanske jag slipper bli så gigantisk som sist. Det är ju svårt att säga med tanke på hur mycket vatten jag samlade på mig men jag håller tummarna för en liiite lättare Nadia mot slutet ;0)

Jag hann städa undan innan jag hämtade hem Tindra och när vi var hemma igen tog vi med oss hundarna ut och lekte en stund. När pappa kom hem åt vi tacos och  därefter påbörjade pappa & Tindra hennes nya byrå som förhoppningsvis ska svälja en del leksaker. Ja, vi har hunnit med en hel del idag!

Lite bilder från morgonens promenad…

Nu kryper jag ner i soffan tillsammans med en nybakad kladdkaka och tittar på Cake boss och lyssnar till alla mina snarkande hundar…

Ha nu en underbar helg!!

2 kommentarer på “En hel del…

  1. Underbara bilder på underbara hundar!!

    Kanske blir du inte lika stor (el lägger på dig lika mycket vatten) bara för att du tvingas vara aktivare den här gången. Skönt isf!

    Kramis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s