Bebis · Inredning · Loppis · Renovering · Vit

Idag har jag äntligen…

Idag har jag äntligen tagit mig tiden att fixa ordning lite i vår nya hall medan hundarna har varit ute i hundgården. Tyvärr la min kamera av när jag skulle tömma minneskortet och nu vill den inte ta minneskortet utan visar CHR vad nu det betyder?? Jätte trist men några bilder hann jag få till innan det gick åt pipsvängen…

Först några riktigt dåliga före bilder då Mattias hann få ner nästan allt innan jag fick fram kameran, men jag kan säga att hela väggen var full av jackor, regnkläder och hundkoppel. Inte jätte charmigt precis….

Tindras gammla hörna…

Så mycket ljusare och öppnar är det i hallen nu och absolut min nya favorit plats i huset… (foton ska beställas till ramarna på väggen)

Tindras nya hörna…

Sådär ja, vad tycks?? Fasligt nöjd är jag i alla fall och längtar efter alla små projekt vi har kvar att göra för att få till huset precis som vi vill.

Nu ska jag krypa upp i soffan med hela familjen och bara mysa, älskar dessa produktiva dagar och att få avsluta dem med att blicka runt över det välstädade huset djupt ned under filtarna i soffan med Nea och Tindra i knät!

Önskar er en härlig måndagskväll kära vänner!!

4 kommentarer på “Idag har jag äntligen…

    1. Hahaha, ja det kan man ju undra. Lugn dom hänger på en annan vägg men lite bortplockat och mer strukturerat och så småningom kommer dom byggas in :0)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s