Bakverk · Bebis · Djur · Hund · Mat

En torsdag…

 

En liten ledsen Tindra på dagis idag igen… Otroligt svårt att bara vända och gå men jag vet att det är en period nu i början och förhoppningsvis är det en glad Tindra jag lämnar om några veckor.

Hjärtat mådde så bra igår när jag kom för att hämta henne och hon knappt kunde bärga sig tills hon var i famnen på mig. Blir alldeles varm bara jag tänker på det, att man kan älska någon så mycket!!

Eftersom jag är sjukskriven ett litet tag till så försöker jag hålla mig hemma och ta det lugnt och idag för första gången på väldigt länge har jag haft en lugn förmiddag framför tv:n som jag avslutade med lite soppa & toast och av någon anledning kan jag ju inte sluta göra paj så en bit blåbärspaj blev det också…

Hundarna är i hundgården och jag ska fortsätta måla rummet där nere så det blir klart någon gång, har lite mera tvätt att gå igenom och lite annat pill innan det är dags att hämta upp min lilla… Längtar!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s