Bebis · Djur · Hund · Utomhus · Valp

Kvällspromenad

Igår efter maten mötte vi upp Jossan & tjejerna för en promenad upp till sjön. Vädret var helt sagolikt och alldeles för bra för att inte utnyttja! Efter att hundarna fått bada och leka av sig lite nere vid sjön testade vi en ny väg, sumpmark rakt igenom så det var första och sista gången…

Trots blöta fötter fick vi en härlig promenad med glada tjejer

Något mindre roligt är att Nea börjat halta igen… Fick ont i hjärtat förra veckan när hon blev halt på promenaden och ännu ondare igår när hon haltade efteråt. Det blir vila och simning för henne resterande dagar på denna veckan. Hoppas hoppas att problemen inte blir lika stora som i höstas…

Till något helt annat…. Lämnade Tindra i morse på dagis och tårarna bokstavligen sprutade!! Hon slängde sig ur famnen på fröken för att komma bort mot mig och även när jag vinkade i fönstret grät hon. Men om inte jag är stark så går det ju inte, vinkade för glatta livet och slängde några pussar åt henne och skyndade mig därifrån. Hjärtat går i tusen bitar men jag har lite att pilla med här hemma tills det är dags att hämta hem henne, jag behöver väl knappast säga att jag längtar…

Igår ringde fröken och gav mig en lite uppdatering mitt på dagen, Tindra glömde mig rätt fort och hade fullt upp hela dagen. Hon åt inte jätte bra men somnade på vilan. När vi sedan hämtade henne visade dom bilder på henne som dom tagit under dagen då hon grävt i sandlådan och blivit omkring skjutsad av de större barnen. Hon har det bra min lilla tjej!

En kommentar på “Kvällspromenad

  1. Hej. Tack för igår, det va mycket trevligt . vilka fina bilder det blev 😉
    Va tråkigt att hon har blivit halt igen 😦 Hoppas det lägger sig efter lite vila.
    Ja va ju och hälsade på henne igår och då löshon som en solstråle som vanligt 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s