Bakverk · Bebis

Kärleksmums

 

Vilken dag vi haft jag & Tindra! Det fina vädret hade med sig en hel näve energi till mig så idag har det hunnits med både det ena och det andra. Vi har storstädat, bakat, handlat och lagat pepparfilé & hasselbackspotatis. Dörren har stått på glänt nästan hela dagen…

Kärleksmums bakades till kvällens träning men tyvärr blev jag ensam denna gången, gott var det i alla fall

Imorgon spenderar vi sista dagen hemma själva innan inskolningen på dagis börjar. Känns konstigt och ledsamt att jag inte kommer få spendera hela dagarna med henne längre men det betyder väl att man kommer värdesätta de dagarna ännu mer i fortsättningen. Hela denna och förra veckan har jag bara varit hemma och myst och busat med henne, det är med stor sorg och saknad som jag tar mina första steg tillbaka till jobbet nästa vecka. Jag hoppas att det inte dröjer länge innan man är tillbaka i de gamla rutinerna igen.

Pussa lite extra på era små imorgon för det ska jag göra!!

En kommentar på “Kärleksmums

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s