Bebis · Hund · Valp

Vårdag i trädgården

Igår var det verkligen vårväder här hemma och eftersom lilla hjärtat mådde lite bättre gick vi ut på tomten en stund. Vi satt mest och tittade på hundarna som for runt på tomten som små virvelvindar. Härligt var det att få lite frisk luft nu efter flera dagar med en sjuk Tindra.

Tindra satt och pillade med små kottar och löv och glömde för en liten stund av att hon inte var så kry. Tack vare att vi fick låna Calles regnställ kunde vi sitta i gräset och njuta! Tack Petra!!

Nu har hon varit helt feberfri i nästan 2 dagar och precis som de sa på barnmedicin så har en liten förkylning brutits ut och nu är febertermometern utbytt mot nässpray och näsdukar. Stackarn har fått en gräslig hosta och min lilla blir alldeles tårögd när hon hostar.

Idag ska vi leverera tårta till stan och hämta ut Tindras pyjamasar som kommit med posten. Söndagens 1års kalas ser ju inte så ljust ut just nu tyvärr :0( Två 1års kalas på en vecka och just då åker hon på något dunder virus, stackars liten!

2 kommentarer på “Vårdag i trädgården

  1. Nä skit är det att hon är sjuk nu! Calle oxå. Och Yohanna sitter fast utan bil. Det verkar som att kalaset blir rätt litet… 😦

    Oh well vi får ta ett litet extrakalas när alla är friska och har biltillgång framöver istället. 😉

    Blir så glad av bilderna på Nea och Tira!! 🙂

  2. Stackars lilla Tindra! Men än är det inte försent. Det är ju inte förrän nästa lördag! Hon kan bli frisk till dess. Håller tummarna!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s