Bebis · Hund · Valp

Sjuk liten Tindra

Vi har en sjuk liten Tindra här hemma och även om hon har varit piggare idag har hon fortfarande feber och vägrar att få i sig vätska, jag får ont i mitt hjärta när jag ser hur matt hon är min lilla. Hoppas på en bättre dag imorgon.

Hundarna fick komma ut i hundgården en stund nu på eftermiddagen och roade sig med bus och morotsuppletande. När jag lagt Tindra för natten tog vi en liten sväng runt fotbollsplan och sedan direkt ner i duschen med två leriga pälsbollar. Rena och trötta ligger båda utslagna i varsin bädd.

En kommentar på “Sjuk liten Tindra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s