Uncategorized

Blocketfynd…

God förmiddag!

Här har det inte duggat tätt med inläggen det sista mest beroende på att utrymmet här varit fullt. Men nu har jag fyllt på med lite plats så mer inlägg väntas igen, hur kul!

Mitt senaste Blocketfynd, en underbar gammal skänk som köptes till barnens rum. Kvinnan som lagt in annonsen hade lagt ut helt fel mått och den underbara skänken var på tok för stor för barnens vägg…

Skänken var egentligen för stor för att få ur huset till de förra ägarna. Efter en timmes försök beslöt vi oss för att såga av lejontassarna för ett sista försök att få ut det. Och vi lyckades, tyvärr skrapades skåpet en del mot den hårda putsväggen på huset. Vilket gjorde att jag bestämde mig för att skåpet skulle få lite färg…

Kändes lite i hjärtat att behöva måla den kan jag medge men samtidigt inföll sig ett lugn i själen. Som om det var meningen att den skulle hamna här hemma hos oss i en ny tappning. Där den är lika högt älskad som hos sina föregående ägare.

Skänken pryder numera vårt vardagsrum och där var den verkligen given…

Och jag har egentligen inte alls tid att måla skänken då Lillebror fyller år imorgon och kalas väntas. Men en kan ju inte låta bli när tillfälle ges.

Önskar er en riktigt fin dag och hoppas att ni vill börja hänga lite mer här inne hos mig igen.

Kramar Nadia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s