Livet · Nea

Längtar efter vår…

I slutet av året 2016 kände jag mig mer peppad än någonsin på min träning, kost och på allt nytt som ligger framför mig under 2017.

Men nu har jag så svårt att hitta tillbaka till den energin. Sötsuget efter nyår kom som ett brev på posten och på grund av lite olika orsaker har träningen inte riktigt kommit igång heller. Jag tränar fortfarande rätt mycket men inte i närheten av innan och jag har svårt att hitta tillbaka till den kraften och styrkan i träningen som jag kände.

Ryggen har krånglat mycket det senaste och den molande konstanta värken är rätt tröttsam just nu. Jag försöker rensa, städa och få ordning men barnen hinner stöka ner i en takt jag inte håller upp med just nu.

Längtar efter vår, sol, energi, kraft och värme. Kanske har fått lite vinterblues vad vet jag eller en förkylning som aldrig bryter ut. Trött som tusan på att känna mig orkeslös och matt. Hjärnan går på högvarv och vill så mycket men kroppen orkar inte hänga med…

dsc_0468

Te med honung och digestive för att lindra sockersuget…

dsc_0484

Har en massa jobb som ska göras denna veckan men tiden rinner mellan fingrarna på mig och allt blir mest halvdant. Men hon min fina lurviga gör att allt känns bättre ändå. Men visst längtar även hon efter soliga vårpromenader precis som jag…

dsc_0504

Funderar på att ta tag i virkningen igen, har inte virkat sedan Lillasyster var året gammal men tror jag behöver en paus från allt surr i mitt huvud…

dsc_0538

Strax ska jag hämta hem mina små och idag blir det nog en myskväll med film i soffan…

dsc_0429

Ha en fin dag vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s