Uncategorized

De små…

Nu var det längesedan jag uppdaterade här inne, tror aldrig jag haft ett så långt uppehåll. Sommaren har varit fylld av små utflykter varvat med träning och jobb så tiden har inte funnits.

Idag åkte Liten med en vän från skolan så jag hämtade bara upp de små på dagis och sedan begav vi oss till stranden några timmar. Riktigt skönt med lite sol och värme. Det blåste en del men inget som störde varken mig eller Lillebror och Lillasyster…

DSC_1249

DSC_1251

Vi åt mellis på stranden och Lillasyster mumsade för fullt, hon började med den hon valt och sedan skulle hon äta upp min också…

DSC_1255

DSC_1263

DSC_1268

DSC_1272

DSC_1288

Sista sommarsucken känns det som så det gäller att ta tillvara på varje stund man kan…

DSC_1317

DSC_1320

DSC_1326

DSC_1334

Som dom grejade och fixade med sand och vatten de där två. Ibland är det skönt att få dela upp dom lite och rå om någon/några av mina små lite extra. Och idag kändes de som att de små fick lite egentid med mig vilket var skönt…

DSC_1338

DSC_1342

DSC_1387

DSC_1356

Jag fotade lite på vägen hem också för dom var så galet söta! Ska visa er några bilder därifrån också, hihi. Tänkte försöka ta mig tiden för lite mer uppdatering här inne. Även om fotandet inte varit överdrivet i sommar direkt så finns där allt lite roligt att lägga upp från sommarlovet…

Önskar er alla en fin kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s