Barn · Bella & Mini · Djur · Utomhus

Vila i frid du lilla hjärta…

För bara några veckor sedan åkte vi och tittade på våra nya små familjemedlemmar Bella & Mini. Lillasyster var med oss men vi höll det hemligt för Liten & Lillebror då det var tänkt som en överraskning och vilken överraskning det blev! Lyckligare ungar får man leta efter…

_DSC0544

I går satt barnen i soffan och myste med kaninerna och efter det skuttat runt lite låg båda tätt tillsammans i Litens famn. Vår middag blev klar och Liten skulle lägga ifrån sig kaninerna när hon upptäckte att Bella inte höll sitt huvud som vanligt så hon la ner henne på soffan och kroppen såg livlös ut.

Jag plockade upp henne och kunde konstatera att hon andades men kroppen var helt slö och blicken var tom. Jag satte mig på rummet med henne i famnen och ringde till veterinären som sa att jag skulle åka in snabbt. Några små ryckningar i den lilla kroppen var allt som kändes emellanåt och när jag fått på mig skorna kunde jag se henne ta sina sista andetag innan hon stilla somnade in hos mig…

_DSC0090

_DSC0091

_DSC0109

Det kändes så fruktansvärt hemskt och hjärtskärande att hon fick lämna oss så plötsligt och så liten, endast 11 veckor gammal. Helt plötsligt hade vi den finaste av änglar i vår famn och det blev en kväll av tårar och kramar…

_DSC0125

_DSC0126

_DSC0408

Hon var en otroligt lekfull och nyfiken liten tjej som alltid hoppade runt och kollade läget och upptäckte nya saker. Hon satt ofta på någons axel eller huvud, som en fågel. Hon var otroligt kärleksfull mot sin bror och de låg alltid tätt tätt intill oavsett om det var i buren, soffan eller famnen…

_DSC0437

_DSC0449

_DSC0463

Hon saknas oss otroligt mycket och finns för alltid hos oss. Nu ligger hon och vilar bakom vinbärsbuskarna under ett fång vackra vitsippor. Vila i frid du lilla hjärta ♥

_DSC0468

Liten hade svårt att somna igåkväll men tillslut somnade hon tätt intill mig i soffan. Mitt hjärta går sönder för henne och jag hoppas att hon snart bara minns det fina med lilla Bella.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s