Bakverk · Kalas · Påsk

Min födelsedag…

Min absoluta favorit tårta har alltid varit prinsesstårta så det är en oskriven regel på min födelsedag som vi firat under helgen.

Jag blev väckt på sängen i lördags av mina finaste med skönsång och paket och sedan blev jag ivägskickad på spa med bästa Syster där vi spenderade en heldag med relax och raw-foodbuffé. Lite senare på kvällen blev jag ordentligt överraskad igen då världens finaste tjejer hoppade in genom dörren med blommor, paket och massa mat. Blev så chockad att det tog ett bra tag innan jag hann med att fatta vad som hände. Blev bjuden på en massa god mat och underbart sällskap ända in på småtimmarna.

Gårdagen spenderades rätt så lugnt under förmiddagen och sedan tittade vi ju på våra små kaniner och efter det bjöd Pappan ut mig och Lillasyster på grekiskt som är en av mina absoluta favoriter. En helt galet fin födelsedag som jag egentligen tänkt spendera rätt så lugnt i år. Några bilder från helgen har jag inte, passade på att bara vara vilket var riktigt skönt.

Vi hann aldrig äta de inköpta bakelserna, tårtan var slut på konditoriet så det blev små bakelser istället, så vi sparade dom till idag. Och gissa om barnen blev glada över att få starta veckan med en födelsedagsfika…

_DSC0565

Ett gäng något galna kycklingar blev det och dom gick hem hos oss alla…

_DSC0570

Världens tulpanfång fick jag som pryder bordet idag, jag blev riktigt bortskämd med blommor i helgen så buketter står här lite varstans vilket är helt underbart…

_DSC0587

Tack Tack Tack till alla er som fixat och donat inför min födelsedag och ett extra stort Tack till min finaste som fått ihop allt så himla bra. Detta kommer jag leva länge på!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s