Uncategorized

Bell…

Vilken lugn helg vi haft. Fått en hel del gjort men ändå inte i närheten av vad jag tänkt från början. Fast det gör inte så mycket för vi har haft en riktigt mysig helg ändå.

I slutet av året som var blåste grinden till kaninburen upp och båda kaninerna smet ut under stormen. Vi lyckades få in Bell igen men inte Lilla Kanin, vi såg honom någon dag efter och jag fick nästan tag i honom men sedan blåste det på igen och vi såg honom aldrig efter det. Han var så omtyckt av oss alla och det var så otroligt tråkigt när vi insåg att vi troligtvis aldrig kommer se honom igen.

Bell lever ju ensam nu och jag tror allt hon saknar honom för hon är mycket mer social än hon varit tidigare, det har hon liksom överlåtit till honom innan. Idag fick hon komma in några timmar och mysa med barnen, något alla tyckte var roligt…

Ha en fin kväll vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s