Bebis · Födelsedag · Lillasyster · Rosa · Skor

I ett av de där underbara paketen…

Oj vilken helg jag vi haft, en helt underbar födelsedagshelg för vår lilla 1åring. Hon har blivit så fint firad av syskon, familj och fina vänner. Jag ska göra några inlägg med massa härliga bilder från helgen men det får bli ikväll när barnen lagt sig…

Hon fick dessutom en hel massa underbara paket, så genomtänkta och roliga saker. En massa fint och i ett av de där underbara paketen låg den finaste lilla tavlan handgjord av min bästa systeryster tillsammans med de sötaste skorna! Sådär smutsigt rosa och hur mjuka som helst. Dom var lite stora så hon har nästan 2 cm till godo och kommer kunna ha dom lagom till att hon börjat gå mer själv, underbara!!!

DSC_0783

Ja ni ser ju själva hur fantastik fina dom är! Och tavlan är ju bara fööör fin!

Ha en fin dag så hörs vi sen vänner!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s