Bebis · Blått · Leksaker · Lillasyster · Pyssel

Tandsprickning…

Trött som tusan idag och försöker få något gjort. Det blev en lång natt med en kinkig Lillasyster som har tandsprickning av båda framtänderna i övre käken. Hoppas det går fort nu så vi kan sova ordentligt igen. Ja segt som tusan går det när man är riktigt trött och försöker få ordning här hemma med en gnällig tjej i hasarna. Hoppas hon piggnar till snart…

DSC_0004

DSC_0011

Premiär för två toffsar på huvudet idag, så sött så man dör en smula…

DSC_0020

DSC_0024

DSC_0037

Min kamera är tappad några gånger och det börjar märkas tydligt i bilderna som inte riktigt blir som dom ska, färgerna varierar väldigt mycket och fokusen är svår att få till. Drömmer om en ny kamera men det lär dröja…

DSC_0040

Till Lillasysters 1 års dag (hjälp vad fort det går) håller jag på och rustar upp Litens gamla Maileg kaniner och möbler. Ett litet hus är tanken att hon ska få till dom och möblerna får lite ny fin färg…

DSC_0044

DSC_0046

Helst av allt ska det bara dras ner i golvet just nu…

DSC_0064

DSC_0068

Nä om jag skulle försöka fånga dagen eller nått, ha en fin dag vänner!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s