Bebis · Lillasyster

Lillasyster 8 mån…

Fy vilken vecka vi har haft! Lillebror fick feber natten till Midsommardagen och blev bara sämre och sämre under veckan. Efter några dagar insjuknade även Liten som blev superdålig från ena stunden till den andra. Vi trodde hon klarat sig men inte då och bara timmar senare fick även Lillasyster hög feber. Vi har sprungit fram och tillbaka mellan barnen och försökt få i dom vätska och ja i princip vad som helst. Efter en vecka började Lillebror piggna till och febern började gå ner, nu är även Liten bättre och nu väntar vi bara på att Lillasyster ska få bli feberfri hon med. Jag och M har inte sovit mycket dessa nätter och vi lider nog av extrem sömnbrist båda två…

Till något helt annat

I slutet av maj när Lillasyster blev 8 månader firade vi med lite melon ute i skuggan på verandan. Hon var lite skeptisk men allt är ju värt att prova i alla fall. Har inte haft tid att lägga ut bilderna så här kommer några…

_DSC0744

_DSC0751

_DSC0755

_DSC0769

_DSC0770

_DSC0778

 

Hon e en sån liten glad filur vår Lillasyster och har så mycket roliga miner för sig…

_DSC0798

_DSC0788

Tror vi testar igen när tänderna tittat fram…

Ha en fin dag vänner!

 

En kommentar på “Lillasyster 8 mån…

  1. Låter som en riktig pärs 😦 Hoppas ni får ta igen lite sömn nu. Fantastiska bilder som vanligt Nadja ❤ Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s