Bebis · Fotografering · Lillasyster · Våren

Lillasyster 6 månader…

Hjälp vad fort det går, i slutet av mars blev Lillasyster 6 månader! Ett halvår sedan hon kom och det går inte att tänka sig livet utan henne. Idag hade vi äntligen hennes 6 månaders kontroll 3 veckor senare eftersom påsken kom emellan. Hon fick fina lovord från Doktorn som tyckte hon va så go och glad. Hon är fortfarande lite längre och smalare än vad hennes syskon var i samma ålder, vilket är himla kul att kunna jämföra…

Lillasyster 7535g och 69cm lång

Lillebror 7970g och 66,5cm lång

Liten 7930g och 67,3cm lång

_DSC0165

_DSC0174

_DSC0325

_DSC0190

Hon fortsätter likna Lillebror till sättet och är allt som oftast väldigt glad och nöjd, hon vaknar alltid med ett leende på läpparna och har extremt lätt för skratt. Hon vill gärna ta sig framåt och har fått till tekniken med benen men inte riktigt med överkroppen än. Hon tar sig runt i cirklar och sträcker sig långt efter allt hon kan. När hon inte når flyger hon flygplan och säger lite bekymrat -Mmmm

_DSC0212

_DSC0253

_DSC0261

Sitter gör hon inte själv riktigt än, några sekunder innan hon lägger sig framåt eller åker åt sidan. Mat börjar bli mer intressant och några små mål om dagen äter hon och godast är nog gröten…

_DSC0299

_DSC0314

_DSC0316

_DSC0322

Hennes hår är ju hur kul som helst, hihi. Liksom kort på sidorna och långt mitt uppe på, nytt hår har kommit men är rätt kort än så länge och väldigt blont…

_DSC0339

_DSC0349

_DSC0363

_DSC0375

Världens finaste och gladaste tjej…

_DSC0377

När hon låg i magen oroade jag mig ofta för att något skulle vara fel då jag fortfarande åt mina morfintabletter i början av graviditeten. Att jag skulle ge henne svårigheter på grund utav dom men så kom hon och så perfekt hon är på alla sätt och vis. Jag är så glad och tacksam över hur allt blev och en dag kommer jag vara stark i kroppen igen och aldrig kommer jag gå tillbaka till den typen av smärtlindring…

_DSC0320

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s