Bebis · Kläder · Lillasyster · Skor

Ett litet paket…

Både jag och M åkte på Halsfluss, jag förra veckan och M denna veckan så här hemma har det varit rätt lugnt. Vi båda känner oss fortfarande rätt matta och det är väl kanske inte helt konstigt då man inte riktigt får vara sjuk när man har 3 små troll som härjar och vill ha uppmärksamhet.

Jag firade min födelsedag med ett läkarbesök och fick penicillin så så värst spännande var det inte men blev trots det firad på sängen och lite firande ska vi göra till helgen tillsammans med mamma och syster med familj.

Häromdagen kom ett litet paket på posten med en vinst från Instagram till Lillasyster, ett par jättefina moccasiner och ett par byxor fast dom ligger i tvätten för tillfället. Otroligt kul att vinna och just på Instagram har jag haft lite tur och vunnit annat fint…

_DSC0409

_DSC0414

 

Så mjuka och fina…

_DSC0422

_DSC0428

_DSC0439

Ha en fin kväll vänner!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s