Barn · Barnrum · Bebis · Hemma hos oss · Leksaker · Lillasyster · Lillebror

Den där glada lilla killen…

Oj vad fort dagen gick! Lillebror har lekt rätt så lugnt idag precis som han brukar när han är själv. Jag har nog aldrig träffat en liten kille som leker så bra själv som han gör. Lillasyster började bli lite kinkig och trött efter lunchen så jag satte mig med henne och ammade i soffan medan Lillebror stängde in sig på Litens rum. Då och då kom han ut när han behövde hjälp med armarna på klänningen som vrängt sig. Det där med att ta på och av kläder och klara sig själv är det mycket av just nu…

_DSC0252

_DSC0259

Den där glada lilla killen, precis som när han var ytte pytte och jag hoppas att han alltid kommer ha sån fin glädje i sig min lilla kille…

_DSC0263

_DSC0264

_DSC0270

_DSC0278

Lillasyster fick vara med en liten stund och dom är så fina tillsammans, han klappa hennes huvud och förklarade för henne hur man trollar med trollspöt…

_DSC0282

_DSC0289

_DSC0273

_DSC0280

2 timmar sov hon i famnen min medan Lillebror lekte prinsessa och ballerina och när hon vaknat igen och jag smög mig in för att se vad han gjorde och där satt han fortfarande med sin klänning och sjöng en sång och knöt ett band om väskan, gud vad jag älskar denna lilla pojke…

_DSC0321

Nu kommer Pappan och Liten snart hem så nu ska vi förbereda maten, fin kväll på er!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s