Barn · Bebis · Dop · Fotografering · Lillasyster · Liten

Tuvas dop del 1…

Nu har jag äntligen gått igenom bilderna från Lillasysters dop! Det där med att blogga är ju inte helt lätt alla gånger med en liten i famnen eller hängandes i bröstet, men nu så…

Tänkte dela upp det till 3 inlägg så det inte blir för mycket bilder i ett *hihi* svårt att bara välja några. Jag passade på att fota Lillasyster på förmiddagen precis innan vi åkte till kyrkan och till alla er som känner mig och vet att jag är tidsoptimist utan dess like så måste jag säga att vi var i god tid till kyrkan, det ni…

_DSC0346

Liten som är så förälskad i sin lilla prinsessa…

_DSC0355

_DSC0374

Mina fina fina flickor! Lyckan i livet är att få vara mamma…

_DSC0379

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s