Barn · Farsdag · Hemma hos oss · Kalas · Lillebror · Liten · Livet · Tårtor

Farsdag…

Natten till söndag sov jag knappt någonting då jag hade så ont och vid 5-tiden vaknade Lillasyster och låg och viftade med armar och ben, vid 6-tiden vaknade Lillebror så jag tog med mig dom små upp för att låta pappan få sovmorgon. När sedan Liten vaknade någon timme senare försökte jag mig på att baka bröd samtidigt som jag försökte natta en övertrött bebis, det gick inge bra så klart…

Uppgiven och ledsen blev det ett sammanbrott med skrikande bebis istället för en mysig farsdagfrukost. Hela dagen gick åt till att underhålla Lillasyster som helst av allt ville sova men inte alls fick ro till det. Lite senare på eftermiddagen somnade hon äntligen en stund och vi dukade upp tårta och ställde fram paket och fick äntligen överraska pappan på farsdag…

DSC_0004

DSC_0009

DSC_0020

DSC_0015

DSC_0022

DSC_0026

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s