Bebis · Hemma hos oss · Lillasyster · Livet · Vit

Tuva 3 veckor…

I torsdags blev Tuva 3 veckor och hon spenderade mestadels av dagen med att sova. De dagarna är mer sällsynta just nu och det är svårt att veta varför hon har så svårt att komma till ro. De stunder då hon riktigt sover kan jag inte hjälpa att titta på henne, så fridfull ligger hon där…

DSC_0222

Vi var på Bvc i veckan och hon har äntligen börjat gå upp stadigt i vikt 4365g vägde hon. Det känns oerhört bra att veta att mjölken räcker och att hon får i sig det hon ska trots att hon emellanåt inte får ro att äta. Jag hoppas att hon snart kan slappna av mer även om det kan vara svårt i ett hus där det alltid är livat. Vi har provat Minifom som inte verkar hjälpa värst mycket även om jag ökat antalet droppar, nästa steg är en pysventil och funkar inte det så är det väl inte magen som stör henne utan mer att hon blir övertrött/överstimulerad….

DSC_0224

DSC_0225

DSC_0246

All min tid går åt att försöka hålla vår lilla flicka nöjd och jag gör mitt bästa även om det inte alltid känns så. Jag önskar så innerligt att jag kunde förstå varför hon är så ledsen emellanåt men vi lär fortfarande känna varandra och just nu är det hon och jag. Omvärlden får helt enkelt vänta, det finns ingen ork till mycket annat…

DSC_0227

Älskar henne av hela mitt hjärta!!!

En kommentar på “Tuva 3 veckor…

  1. Åh Nadia, det är tufft när de små liven inte är nöjda😟. Har du testat kombinera semper droppar och minifom? Jag tyckte pysventilen var toppen när magen gjorde ont på Lucy. Hoppas det blir bättre snart! Det blir ju inte lättare utav att man själv är helt slut och hormonell.
    Vilket fint namn, Tuva😍. De tre små T:n 💖💞.
    Kramar Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s