Altanen · Barn · Hemma hos oss · Hemmabyggt · Sommaren · Utomhus

Vårt altanbygge…

Kom på att jag nog inte visat några bilder från vårt altanbygge. I två veckor har vi hållt på och nu har vi äntligen ett däck att gå på. Det blir en hel del uteaktivitet i trädgården för oss och hundarna. Vi försöker hitta på det mesta för att sysselsätta små nyfikna barn och emellanåt när orken finns så hjälper jag till att skruva eller måla. Önskar jag kunde hjälpa till mer men kroppen tar stryk som det är bara av att bära bebis så det blir som det blir…

DSC_0447

Så här såg det ut förra veckan när själva stommen av altanen precis kommit upp. Ett himla jobb och sååå mycket mer pill än jag någonsin trott från början…

DSC_0451

DSC_0456

Han som spenderar semestern med att bygga altan, kanske inte mycket semester men vi försöker ta lite roliga dagar emellan för att pausa i värmen…

DSC_0465

DSC_0467

DSC_0484

Nu har vi ett färdigt däck att gå på och staketet börjar sakta rama in altanen, blir riktigt snyggt trots att vi bara grundmålat än så länge. Sedan ska ena delen få tak och trappan ska byggas, en grind för trappan, ett insynsskydd ska upp runt hela nederdelen och ett litet däck nere på gräsmattan ska byggas. Ja ni hör ju en hel del kvar! Men det kommer bli så himla fint när det är klart och den här altanen är sååå efterlängtad. Ser redan fram emot nästa vår/sommar när vi har en liten som kryper runt utan att man behöver oroa sig över skicket på altanen. Den gamla var verkligen i dåligt skick men nu äntligen är den ett minne blott!

Nu blir det till att krypa ner så vi orkar med en ny dag i det fantastiska vädret!

God natt vänner!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s