Barn · Sommaren · Träning · Utflykt · Utomhus

Liten började spela fotboll…

Liten började spela fotboll för några veckor sedan och idag var det dags igen. Jag minns själv hur roligt jag tyckte det var med diverse aktiviteter så det känns extra roligt att även Liten börjat intressera sig för det. Hennes bästa vän Elin är med och spelar vilket gör det hela så mycket roligare. En hel del lattjande blir det och jag är mäkta imponerad på hur tränarna får ihop träningen med ett gäng barn som alla vill olika…

DSC_0784

När vi kom upp var hela himlen full av moln men det sprack snart upp och blev strålande sol med klarblå himmel. Lillebror var med och hejade på från sidan. Han älskar att få vara med och titta och även att få putta lite bollar till pappa. Han tittar noga på de stora barnen och följer deras kroppsspråk och de olika övningarna. Tror visst att det blir en liten fotbollskille av honom tids nog…

DSC_0788

DSC_0794

DSC_0796 DSC_0803

Mot slutet var det galet varmt och Liten gav mer eller mindre upp, drack vatten och busade med Elin längst sidan av plan istället. Men så är det väl när man är 4 år och precis börjat lära sig vad träningar innebär, huvudsaken är att hon har kul och det är det ingen tvekan om!

Batteriet på kameran dog efter bara några bilder men jag tog en sån underbar mobilbild på Lillebror när han övade på att hålla bollen som de stora barnen, älskar denna underbara lilla gladskit!!!

20140618-224515-81915743

Nu ska jag hoppa i säng och försöka vila upp den onda kroppen och förhoppningsvis slipper jag vakna upp i ottan av att behöva springa på toan. En av de saker man inte saknar med graviditeten efteråt!

Sov sött fina vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s