Gravid · Hemma hos oss · Självporträtt

Vecka 25…

Nu börjar jag känna mig riktigt gravid, sådär svullen och rund. Tycker det syns mer och mer i ansiktet och gångstilen blir mer ett vankande fram. Långpromenader orkar jag inte längre med i samma bemärkelse som innan. Fast jag njuter av varje litet ögonblick med min lilla kula. Att få känna sparkarna, buffarna och dom små hickningarna i magen.

Tindra har börjat intressera sig mycket mer för magen och frågar ofta hur lång tid det är kvar, helst av allt vill hon att den ska komma nu! Och hon är rätt bestämd på att det är en flicka för två pojkar det kan vi ju inte ha. Vi får väl se hur det blir med det *hihi* förklarade för henne att det inte är något jag kan bestämma varpå hon svarade bestämt att hon visst kunde bestämma det…

DSC_0614

DSC_0638 DSC_0688

Nästa vecka ska vi mäta magen tror jag och det ska bli så kul att jämföra magen mot de andra två, vikten är lite under de andra graviditeterna men jag känner att det fortsätter uppåt och den mesta vikten har jag lagt på mig i slutet så än är det för tidigt att ropa hej med den biten…

DSC_0673

Ha en fin fredag vänner!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s