Barn · Fotografering · Rosa

Finaste Liten…

Så var vi äntligen tillbaka!

Just precis när blogglusten börjat ta tag i en så kraschar datorn, typiskt. Men nu är allt som vanligt igen och snart ska vi nog fått liv i bloggen igen. Känner hur mycket jag saknar den och hur mycket jag behöver få skriva av mig, dela med mig av de små vardagsbestyren här hemma. Så nu gör vi ett nytt försök tycker jag allt…

DSC_0566

Världens finaste Liten har hunnit fylla 4 år! Blivit en stor tjej som kan hjälpa till mer. Kalas nu i helgen i dagarna 2 och en liten roadtrip förra helgen på självaste födelsedagen. Påsken har vi också hunnit med där det bjöds på både äggjakt och grillat hos farmor. Ska komma ikapp mig lite behöver få sorterat en himlans massa bilder först bara…

DSC_0570

DSC_0589

DSC_0568

DSC_0604

Välkommen tillbaka fina vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s