Barn · Hemma hos oss · Livet

Vardag…

Det känns som att det är väldigt mycket vardag just nu, jag har haft en nästäppa av en annan värld denna veckan och äntligen äntligen (peppar peppar) börjar den ge med sig. Svårt att vara igång när man knappt kan andas vilket resulterat i en superlugn vecka. Vilat en hel del och även slarvat lite med maten just för att orken inte riktigt funnits, känner att jag måste ligga i och hålla koll på vikten då den lätt går fort uppåt när jag är så stillasittandes. Men idag kom jag ut på veckans första riktiga promenad till dagis och jag hoppas verkligen att det fortsätter att lätta nu för oj vad jag behöver få röra på mig!

Försöker småplocka och hålla undan här hemma för att få igång en vardagsrytm igen, tog tag i tvätten igår och nu är vi i full gång. Svårt att tro hur mycket kläder som går åt på en vecka med två vuxna och två dagisbarn, hundarna hjälper ju till att skita ner lite också.

Något jag ser fram emot under dagen är när Liten & Lillebror kommer hem. Energin som fylls på här hemma är underbar och trots att man kan bli galen ibland på att snubbla över både barn och hundar är det precis det som gör vårt hem hemma. Det pysslas, byggs lego, leks mammapappabarn, kivas och målas under eftermiddagarna. Just nu är det mycket målande då både Liten & Lillebror tycker det är fasligt kul…

DSC_0012

DSC_0001

Liten målar raketer till Lillebrors glädje och just nu ska allt fyllas i med regnbågens alla färger…

DSC_0004

DSC_0006

Pappa målade fordon i alla möjliga olika former och Lillebror tjöt ”Mer mer mer” ”Bil bil bil” av förtjusning…

DSC_0022

Ska berätta en liten hemlighet för er, rätt så snart. Något roligt och spännande som väntar. Får se om vi kanske hinner ta det till helgen. Nu ska jag fortsätta med lite tvätt och har jag tur så blir det en tvättfri dag imorgon.

Ha en fin Torsdag vänner!

2 kommentarer på “Vardag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s