Caddy-Änglahunden · Hund · Livet

Säga att jag älskar dig…

Denna kvällen tillhör honom, min allra finaste…

Det värker i bröstet och gör ont i hjärtat när jag minns ditt sista andetag, din sista förlåtande blick och din livlösa kropp mot mina ben. Jag gjorde det för dig för att du skulle slippa känna smärta och istället bär jag den hos mig för alltid, varenda dag, varenda minut och varenda sekund. Men det är värt all smärta i världen att veta att du kommit till en bättre plats.

Du var min första kärlek och jag har dig att tacka för så mycket fint i mitt liv. I år skulle vi firat din 10 års dag, gått upp till sjön och tänkt tillbaka på den där dagen då vi lät dig springa fritt i skogen, då vi tog beslutet att köpa huset för att kunna ge dig ett friare liv, tänka tillbaka på den där dagen då du var skogens konung med hög svans och spring i benen. Då det inte fanns annat än ren lycka i ditt skall, vi skulle minnas alla promenader och alla fina stunder vi fått, alla gråa hår du gett mig och till sist skulle jag pussa din gråa nos och säga att jag älskar dig…

2

Du finns alltid i mitt hjärta Door Keepers Fireblend Caddy By Gem…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s