Barn · Livet · Utomhus · Våren

Att skola in…

Att skola in en liten Lillebror tog mer på krafterna än jag kunnat ana. Dag 3 gick lika bra som de andra två och Lillebror njuter och utforskar både barn och plats. Det är fantastiskt kul att få några heldagar på dagis för att faktiskt följa och ta del utav deras utveckling. Vi har en underbar grupp med fröknar som skapar en trygg och spännande plats för barnen, som låter fantasin flöda och som ständigt hittar på nya saker. Jag älskar dagis lika mycket nu som när jag själv var liten och spenderade dagarna där…

Att komma hem och behöva gå och lägga sig för att kroppen lägger av är inte riktigt vad jag vill just nu men det är bara att stå ut och tänka på att även den här perioden snart är över. En klump i magen börjar bildas då min första riktiga jobbdag närmar sig med stora steg. Jag vill som alltid göra mitt allra yttersta men bara tanken på smärtan som kommer efteråt slår hårt. Andas! Ta ett djupt andetag och tänk bort den där klumpen, än är det dagar kvar…

_DSC1102

4 kommentarer på “Att skola in…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s