Djur · Lilla Kanin · Livet · Självporträtt

Lilla Kanin…

God kväll vänner!!

Oj vad länge sedan, vet inte riktigt vad som hände men jag kom liksom av mig lite med bloggen. Jag har fått nya tabletter som inte riktigt hjälper och det tär på en att ha mer ont igen så det tillsammans med ett späckat schema här hemma har väl bidragit. Men jag lovar att jag ska komma igång igen och självklart ska jag uppdatera er lite på vad jag pysslat med den senaste tiden.

I lördags åkte vi och hämtade hem vår nyaste lilla familjemedlem, Lilla Kanin. Litens 3 års present som hon döpt alldeles hälvl. En tuff liten kille som tar för sig och älskar att utforska husets alla vrån. Och så där helt galet söt är han också!!!

_DSC0197

_DSC0204

_DSC0215

_DSC0308

Dröm sött vänner!!!

 

6 kommentarer på “Lilla Kanin…

  1. Glömmer aldrig hur den lilla kaninen jag hade (alltför kort tid tyvärr) knuffade undan Banza och Malva när jag skalade morötter i köket… =P

    Lilla Kanin ser suuuupersöt ut!! Vad mysigt med en sådan going hemma…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s