Utflykt · Utomhus

Inte hunnit med…

 

 

Oj vad tyst det blev här inne!!! Har verkligen inte hunnit med de senaste dagarna. Helgen spenderas med att göra tårtor och gå på barnkalas, kommer bilder senare! I måndags fick jag sällskap av min finaste och barnen för en trip ner till Ullared. Lillebror ska ju skolas in om några veckor så en hel den dagiskläder stod på listan. Och jag måste säga att Ullared levererade! Oj så mycket fint vi fick med oss till barnen, överraskad och glad blev jag så nu kan jag pusta ut gällande den biten vilket känns skönt.

Till helgen har jag fler tårtor att göra så det blir en hel del bakande och modellering vilket gör att tiden inte riktigt räcker till till en massa annat, men jag ska försöka titta in i kväll så ska ni få se bilder från kalaset…

_DSC0785

5

6

Ha en fin dag så länge vänner!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s