Bakverk · Barn · Bebis · Hemma hos oss · Hund · Livet · Mat · Utflykt · Utomhus · Våren

Mellanmål ute…

Igår åkte jag in till stan för ett litet möte om framtiden. Det känns som att jag inte gör annat än att ha möten med diverse olika människor, läkare, arbetsterapeut, blivande samarbetspartners, blivande kollegor osv. Inte för att de på något sett inte är kul för kul är det verkligen! Trots att jag försöker planera och sysselsätta mig bäst jag kan inför min väg tillbaka känns det otroligt svårt att faktiskt planera på riktigt när det fortfarande är så mycket som är osäkert. Jag kan ju omöjligt veta hur det kommer att bli förns jag faktiskt står där och ska ta tag i allt…

1

Trött efter en sen kväll igår var det bara att skaka av sig för att förbereda kvällens tårta. Det tog några timmar och lagom till Litens dagishämtning var den klar så jag, Lillebror & Vin promenerade bort och hämtade Liten. Dukade upp lite mellanmål ute på altanen och bullade upp med kuddar på golvet och där satt vi och njöt av solens strålar…

2

3

5

6

Jag har äntligen börjat gå igenom alla härliga bilder från påsken så imorgon blir det ett långt inlägg med en massa härliga påskkort. Nu ska jag bestämt krypa ner bredvid mitt hjärta och vila den onda kroppen för att orka med presentletning och ännu en tårta imorgon. Kul blir det i alla fall!

Dröm sött vänner!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s