Blått · Hemma hos oss · Inredning · Pyssel · Tips · Våren

En enorm energi…

God morgon vänner!!

Vet inte riktigt om jag vågar tro på det än men energin och lusten är tillbaka! Känner mig alldeles sprudlande idag och vet inte riktigt vart jag ska börja. Finns så otroligt mycket roligt att göra som fått stå och vänta nu på tok för länge. Att pyssla är ju något av det roligaste som finns och något som ger mig en enorm energi så mer pysslande och pillande hemma ska det bli!

Idag får vi besök av våra fina fina tjejer från Väst och med sig har dom sin allra nyaste lilla familjemedlem ♥

1

Konservburkar målade i pastellfärger blir superfina blomkrukor! Ljusa blåa och gråa toner som pryder mitt matsalsfönster. Fortfarande inga skott men snart tittar nog både tomat och paprika upp och mer kommer. En av de mysigaste vårtecken som finns är ju ändå de egna plantorna som sakta gror…

2

Ha en underbar onsdag vänner!!!

2 kommentarer på “En enorm energi…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s