Barn · Bebis · Livet

Lite lugnt…

Måndag morgon fast egentligen närmar sig klockan middag med stora steg. Jag har haft en underbar vecka med finaste Lillasyster på besök, födelsedagsfirande och mycket mer. Mitt i allt det här slutade jag dricka mina shakes och misslyckades rätt så ordentligt att komma ihåg att äta ordentligt så i lördags kväll gav kroppen upp helt och jag har mått fruktansvärt dåligt efter det. Tillsammans med en helt paj rygg och nacke har jag knappt orkat stå upp.

Idag har jag börjat återhämta mig och faktiskt fått i mig både frukost och lite lunch. Tar det lite lugnt såhär i början men snart ska jag nog vara på banan igen! Barnen har en riktigt härlig måndag och Liten ville inte hoppa ur pyjamasen så den fick bli mysklädseln idag. Imorgon ska jag och Lillebror iväg på ett möte så jag hoppas så innerligt att jag mår mycket bättre imorgon. Nu kommer snart mannen hem och då väntas våfflor!

_DSC0002

18

19

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s